Školní časopis také v roce 2012/2013

14.09.2012 15:04

Školní časopis Jednička jsme založili v roce 2011. V loňském roce vyšla dvě čísla, která tvořil redakční tým okolo člena RR za pedagogické pracovníky školy K. Folbra za výrazného přispění žáků volitelného předmětu Školní časopis. První redakční rada pracovala ve složení Kristýna Jelínková, Karel Chudoba, Dominik Žákovec, Tomáš Fišer, Monika Justinová, Veronika Bayerová a Radek Tvrz, ovšem jedním dechem je třeba dodat, že představy o aktivitě členů rady byly v mnohém jiné a veškerou práci s tvorbou příspěvků měly na starosti dvě "dobré duše" Jedničky - Kristýna Jelínková a Veronika Bayerová. Zatímco prvně jmenovaná je stále naší žákyní, Veronika vloni vyšla a bude těžké ji nahradit.

Z těchto důvodů v redakci rádi uvítáme další členy, kteří mají chuť do časopisu přispívat. Jestli se zajímáte o dění na škole, novinářskou práci a fotografování nebo třeba rádi děláte ankety a rozhovory, pak je Jednička pro Vás jako stvořená.

Jste-li s podobou časopisu nespokojeni, je to možná šance právě pro Vás. V redakci Vás uvítáme. Pokud Vás jen rozzlobil nějaký článek, na něco jsme zapomněli nebo se Vám prostě jen nelíbí podoba Jedničky, napište nám na email jednicka@1zsrako.cz. Vašimi podněty se určitě budeme zabývat.

Základ příspěvků nadále budou tvořit články žáků volitelného předmětu. Doufáme, že se jejich tvorba bude líbit. 

Zájemci o práci v redakční radě mohou kontaktovat K. Folbra (725 399 299; kfolber@1zsrako.cz)